De wet wijzigt al eens …

Het nieuwe vennootschapsrecht snoeide de wildgroei aan vennootschappen, maar wat kan er nog? Zijn een ‘geregistreerd kassasysteem’ en de ‘witte kassa’ waarover men spreekt hetzelfde? En hoe zit het met het nieuwe boetebeleid van de btw-administratie?

Wij staan ’s ochtends op en verorberen fiscale nieuwtjes bij het ontbijt maar ook jij komt als ondernemer best niet helemaal uit de lucht vallen. De absolute expertise mag je dan wel met gerust hart aan ons overlaten, op de hoogte zijn blijft belangrijk en helpt om je onderneming gezond te houden.

Met dat doel organiseert de Stimaa Academy seminaries, workshops en infonamiddagen over belangrijke ‘hot items’ binnen de fiscale wetgeving. Op verschillende locaties en geregelde tijdstippen bundelen we wat jij moet weten en delen dat. Laagdrempelig en helder, altijd welgekomen.

Human Hand Placing A Coin On A Pile Of Coins With 2021 09 04 09 55 06 Utc
Portrait Of Happy School Kid Playing In The Park, Child Having F
Building Of Singapore
Stimaa Vermogensbeheer G Foto

Heb je vragen? Ideeën? Is iets niet duidelijk?

Kort en krachtig, zo pakken we de infomomenten en sessies van de Stimaa Academy aan. Je merkte ongetwijfeld al op dat daar altijd een aantal van onze medewerkers aanwezig zijn. Spreek ze zeker aan op het moment zelf. Stel ze vragen en maak kennis.

Kwam de vraag pas later bij je op? Stel ze ons alsnog, via een andere weg. Ook thema’s voor toekomstige sessies zijn welkom. Jij bent de perfecte aangever en weet beter dan wie ook wat leeft op het terrein. Laat het ons weten!