Stimaa Eenmanszaak Oprichten K Foto

Onze superheldenkracht

We hebben er verschillende, maar de basis is altijd dezelfde: we overleggen, communiceren en werken transparant samen. Jouw gedrevenheid en die van ons vormen meer dan de som van beide.

We hebben alles in huis en halen er alles uit om je optimaal te begeleiden. Accountancy, boekhouding en de totaaladministratie van een onderneming vormen de basis voor juridisch, fiscaal en financieel advies op maat. We zijn er tijdens fiscale en sociale audits, douaneformaliteiten, herstructurering, bij overnames, ontbindingen en WCO-begeleiding.

Alles wat we weten, alles wat we kennen en alles wat we adviseren is het resultaat van kennis, ervaring en nauwe samenwerkingen. Een belangrijk stuk van onze expertise delen we via de Stimaa Academy.

Stimaa Fiscale Optimalisatie K Foto

De Stimaa-waarden zijn helder

Net zoals de mensen en ondernemingen die we bijstaan, zijn wij ambitieus. We zoeken de juiste oplossing. Altijd en overal. Voor onze klanten gaan we door het vuur. Dat vereist openheid, transparante communicatie en een eerlijke, duidelijke visie. Inhoud primeert. Alleen zo kunnen we samenwerken en samen werken aan het doel: verrijking, verbetering, groei.

We kennen de financiële wereld als onze binnenzak waardoor we durven uitpakken met vernieuwing. Het stelt ons in staat te durven. We verdedigen onze klanten en maken ons niet druk om de reputatie die wij daarbij opbouwen: wij trappen op tere tenen zodat jij het niet hoeft te doen.

Stimaa Vennootschapsbelasting A Foto

Ons ruimer engagement

Onze klant is ‘nummer 1’ maar we bewegen ons in een team, een samenleving, een maatschappij, een wereld. Waar we kunnen, streven we naar verbetering voor iedereen. Innovatie staat altijd op onze agenda en een belangrijke verschilmaker is digitalisering. We tonen graag de weg, omdat het duurzamer is, minder impactvol en vooral: omdat het praktischer en makkelijker werkt.

We engageren ons ook inhoudelijk, door juiste adviezen te verlenen en goed te begeleiden. We interpreteren mogelijkheden maar we doen dat op een ethische, verantwoorde en vooral correcte manier.

Stimaa Belastingaangifte K Foto
Icon Image Content

Van Stimaa tot groep stimaa

Het stond in 1986 als een paal boven water: Simma nv zou op termijn uitgroeien tot een internationaal actieve one-stop-shop voor alles wat boekhouding en fiscaliteit aangaat. Als ‘Groep Stimaa’ zijn we vandaag sterker dan ooit. We weten en we kunnen meer. We durven en we doen het beter. Als we in de spiegel kijken – ja, dat kunnen we – zien we een volwassen team van boekhouders-fiscalisten, accountants en belastingconsulenten die op een unieke, krachtige manier adviseren en begeleiden. And we like it!

Human Hand Placing A Coin On A Pile Of Coins With 2021 09 04 09 55 06 Utc
Het Ubo Register
De Index Swingt De Pan Uit, De Onkosten Ook
Stimaa Eenmanszaak Oprichten A Foto
Icon Image Content 2

STIMAA JOBS

Kwaliteit vraagt om sterke mensen. Dienstverleners die heldhaftig de boekhouding in een juiste plooi leggen, intelligente conclusies trekken en advies geven dat door anderen over het hoofd wordt gezien. Een beetje superheld in je hebben schuilen, kan dus zeker geen kwaad.

Anderzijds: we geloven in ontwikkeling. In opleiding. In ondersteuning. In kansen geven en zien hoe die gegrepen worden. We geloven in onze medewerkers en in het persoonlijke traject dat ze kunnen en mogen afleggen.

We geloven met andere woorden in talenten, inzet en wilskracht. In ambitie. In ‘enthousiast naar je werk komen en daar veel vertrouwen genieten’. In groei, ontplooiing en een gezond evenwicht. We geloven in jou en bieden je de kansen en mogelijkheden die nodig zijn. Het enige wat we daarvoor in ruil vragen is je eeuwige inzet en je ziel.

Dat laatste is niet echt. De rest wel. Contacteer ons voor een specifieke vacature of solliciteer spontaan.