Financieel advies en vermogensbeheer

Groep Stimaa staat garant voor financieel advies en vermogensbeheer op maat van jouw verwachtingen. De praktische ervaring van onze financieel adviseurs en experten in beleggingen en vermogensbeheer ondersteunen jou in de verdere opbouw van jouw vermogen. We bepalen jouw gewenste levensstandaard -zowel nu als later-, inventariseren jouw bezit en werken een financieel plan uit dat dat rekening houdt met zowel de opportuniteiten als de risico’s die de fiscale en andere wetgeving met zich meebrengt.

 

Je beleggingen optimaliseren… voor nu én voor later

Je laten begeleiden met doordacht financieel advies en vermogensbeheer op maat van jouw wensen, maakt dat je beleggingen optimaliseert en de juiste financiële acties onderneemt om je huidige levensstijl te waarborgen. Slim vermogensbeheer bouwt bovendien een stevig appeltje voor de dorst uit voor later. De kans is immers reëel dat je wettelijk pensioen niet garant zal staan voor het behoud van je huidige levensstandaard. Je juist laten adviseren in vermogensopbouw is dus een slimme zet voor nu en voor wanneer je niet langer professioneel actief bent. Ook successieplanning sluit daar bij aan.

 

Je vermogen laten beheren geef je in handen van een expert

Opgebouwd kapitaal wil je goed investeren. Daarom is het van belang dat je in zee gaat met een vermogensadviseur die niet enkel de opportuniteiten en de valkuilen in de fiscale wetgeving op zijn duim kent, maar die begrijpt wie jij bent. Hoe leef jij? Waar hecht je waarde aan? Waar wil je naartoe? Financieel advies en vermogensbeheer gaat hand in hand met vertrouwen. Je volgt immers de koers die een ander jou aanraadt te volgen.

De financiële adviseurs van Groep Stimaa gaan prat op een open wederzijdse communicatie, denken spitsvondig mee met jouw leefwereld en zijn bovenal jouw vertrouwenspersoon. Onze focus is gericht op de gezondheid van je onderneming en je vermogensgroei stimuleren doorheen de tijd.

 

Handel nu, ontzorg jezelf voor later

Benieuwd hoe Groep Stimaa jouw vermogensopbouw kan helpen uitbouwen en optimaliseren?