Een bedrijf starten in het buitenland: waarmee hou je rekening?

Ook al ben je reeds een doorwinterde ondernemer en weet je dat een management vennootschap oprichten in Luxemburg the next thing to do is voor jouw bedrijf, toch kom je ongetwijfeld voor verrassingen te staan. Een bedrijf starten in het buitenland kan immers valkuilen met zich meebrengen al naargelang het land waarin je een zaak wil beginnen. De plaatselijke wetgeving verschilt van land tot land, alsook de geldende fiscale en sociale verplichtingen.

Wil je een buitenlandse vennootschap oprichten, ga dan niet overhaast te werk maar leg je plannen tijdig voor aan jouw boekhouder, accountant of fiscalist.

Een buitenlandse vennootschap oprichten doe je samen met Groep Stimaa!

Accountancy- en boekhoudkantoor Stimaa begeleidt ondernemers en zelfstandigen die een bedrijf of een vennootschap in het buitenland willen oprichten, en dit vanaf het ruwe idee. Onze fiscalisten vissen voor jou de naald uit de hooiberg, wegen de voor- en nadelen af die gepaard gaan met het oprichten van een buitenlandse managementvennootschap, en wijzen jou de weg naar de meest passende beslissing.

Hiervoor werken wij nauw samen met onze buitenlandse collega-adviseurs. Zo worden niet alleen de lokale verplichtingen duidelijk uitgelegd, maar trachten wij ook de mogelijke taalbarrière voor jou tot een minimum te herleiden.

Durf jij je te wagen aan een buitenlands avontuur? Groep Stimaa maakt van jou een correcte internationale speler en is jouw copiloot van bij de start!